Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

PROFESE: FOTBALISTA, KNIHA PRVNÍ: ETAPA ZÁKLADNÍ PŘÍPRAVY

Werner Lička, Jiří Magnusek
134 stran
Formát:220 x 300
Jazyk:Česky
Vazba:Pevná bez přebalu lesklá
ISBN:9788072252138
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:333,60 Kč
Sleva:54%
Ušetříte:180,10 Kč
Cena s DPH 0%:153,50

Profese: Fotbalista – Etapa základní přípravy je první z třídílné řady knih, které by neměly chybět v knihovně žádného mladého hráče či trenéra, jenž chce pro své svěřence vytvořit moderní a atraktivní tréninky.

Autory jsou vynikající odborník Werner Lička a dlouholetý trenér mládeže Jiří Magnusek.

Oběma prošla rukama spousta fotbalistů, přičemž například Milan Baroš a René Bolf (oba jsou patrony prvního dílu) dnes patří k těm nejlepším. Vše, co tyto hvězdy naučili, najdete na stránkách této knihy. Ta je komplexním průvodcem prvními kroky fotbalem. Na základě bohatého fotografického materiálu zvládnou mladí fotbalisté krok za krokem vše z fotbalové abecedy. Kniha se samozřejmě nezaměřuje pouze na nácvik jednotlivých dovedností či herních situací, ale čtenáři v ní také najdou základní cviky sloužící k posilování a rehabilitaci, která bývá mnohdy u mladých hráčů podceňována. Je pravdou, že ne všichni se můžeme stát Nedvědy či Baroši, ovšem tato kniha mladé fotbalisty může postrčit zase kousek blíže ke splnění jejich snu.

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem