Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

ŠKOLA HRY NA PŘÍČNOU FLÉTNU 2

Lubomír Kantor
Formát:210 x 290
Jazyk:Česky
Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:9788072253362
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:120,- Kč
Sleva:11%
Ušetříte:13,20 Kč
Cena s DPH 0%:106,80

V reedici právě vychází úspěšné první dva díly Školy hry na příčnou flétnu. Rádi bychom upozornili, že sešity jsou v souladu s osnovami a obsahují kompletní studijní materiál pro 1. cyklus ZUŠ.

Sešity obsahují různá cvičení, etudy původní i převzaté (ze školy Ernesta Köhlera), jsou orientovány na dechová cvičení a na nácvik ekonomického dýchání. V přílohách, obsahujících klavírní party přednesových skladeb, jsou obsaženy nejen skladbičky z různých stylových období, ale i původní flétnové skladby.

Je mi velkou ctí mít možnost doporučit hudební veřejnosti tuto právě vycházející publikaci věnující se výuce príčne flétny. Nejen že jsem s ní doslova rostla od mých jedenácti let, ale mohu potvrdit velmi úspešnou praktickou aplikaci metod pana profesora Lubomíra Kantora v mé pedagogické praxi v zahraničí.

Ucebnice obsahuje srozumitelné pokyny pro fletnisty-začatečniky, kterí teprve formují své hračske návyky a dává možnost okamžitého využití nabytých poznatku v jednoduchých skladbách a lidových písních, zodpovídající probírané látce. Tato publikace zrcadlí celoživotní zkusenosti oddaného pedagoga, který žije svým posláním, předávat žákovi tou nejadekvátnější formou a s vtipem vědomosti zalozené na poctivém studiu problematiky tohoto krásného nástroje.

Mgr. Monika Streitová Art.D. flétnistka

 

Ukázka z publikace:

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Zařazeno do kategorií:

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem