Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

FOTOGRAFIE A VYSOKÝ DYNAMICKÝ ROZSAH - ZÁKLADY HDR

Michael Freeman
160 stran
Formát:20x23 cm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788086815954
Vydavatel:Zoner Press
Odešleme:ihned
Cena před slevou:306,- Kč
Sleva:15%
Ušetříte:45,80 Kč
Cena s DPH 10%:260,20

Fotografování a zobrazování scén s vysokým dynamickým rozsahem (HDR, High Dynamic Range) je jednou z nejnovějších výzev, se kterou se uživatelé digitálních fotoaparátů setkávají.

  • Ve vydavatelství Zoner Press je to v krátké době již druhá kniha, které se této problematice věnuje. Zatímco publikace HDRI pro fotografy a počítačové grafiky (ZR 748) je zaměřena spíše na do hloubky jdoucí vysvětlení celé problematiky, Michael Freeman se v knize Fotografie a vysoký dynamický rozsah - základy HDR věnuje především praktickým možnostem fotografování, zpracování a následného zobrazení HDR snímků pro potřeby fotografů.

  • Po nezbytném úvodu do teorie a vysvětlení základních pojmů v první kapitole se dále zabývá způsoby a možnostmi fotografování scén s vysokým dynamickým rozsahem, možnostmi a ukázkami různých aplikací, které dovolují HDR obrázky vytvořit a případně převést na LDR (Low Dynamic Range, obrázky s nízkým rozsahem) tak, aby byly vhodné pro běžné zobrazování a tisk. Kniha je doplněna ukázkami typických příkladů HDR ve formě případových studií.

  • Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

    Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem