Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

BYLI JSME AMERIKA

Gustaaf Peek
252 stran
Formát:126 x 197
Jazyk:Česky
Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:9788087474846
Vydavatel:Barrister a Principal
Odešleme:ihned
Cena před slevou:40,- Kč
Sleva:17%
Ušetříte:6,80 Kč
Cena s DPH 10%:33,20
Před očima čtenáře se ve strhující "filmové" mozaice, budované pečlivě v několika časových rovinách, rozvíjí příběh nepravděpodobného přátelství dvou zcela odlišných mužů a jejich osudových lásek. Mnohé se postupně dovídáme, ovšem velký prostor je ponechán i čtenářově fantazii, neboť cosi zůstává nevysloveno, znepokojivě ukryto pod nánosem času.

Texas, druhá světová válka. Mladý Holanďan Dirk, který bojoval v Severní Africe v řadách německé armády, se po svém zajetí ocitá v internačním táboře pro válečné zajatce. Při práci na bavlníkové plantáži, kde musí vojáci "nadřazené rasy" pracovat po boku někdejších černých otroků, se spřátelí s černošským nádeníkem Harrisem, ale také s jeho tajemnou nevlastní sestrou Sissy.

O více než třicet let později se stárnoucí obchodník Dirk Winter vrací do zcela jiné Ameriky. Čas neúprosně běží a hlavní hrdina přitom potřebuje najít odpověď na tolik otázek. Pronajme si auto a vyráží na cestu napříč Amerikou, jež je zároveň putováním proti proudu času, po stopách vlastní minulosti, před kterou už kdysi jednou utíkal. Kruh se uzavírá.

Zařazeno do kategorií:
Sleva 29% z 289,-
205,20

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem