Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

KONCESNÍ ZÁKON. KOMENTÁŘ

Kruták/Dvořák/Vacek
252 stran
Jazyk:česky
Vazba:pevná
ISBN:9788071794127
Vydavatel:C.H.BECK
Odešleme:do 5 pracovních dnů
Cena před slevou:690,- Kč
Sleva:15%
Ušetříte:103,50 Kč
Cena s DPH 10%:586,50

Právní úprava koncesí, stejně jako úzce související zákon o veřejných zakázkách, doznala od okamžiku přijetí zákona v roce 2006 řadu zásadních změn.

   Druhé vydání komentáře ke koncesnímu zákonu, který byl v mezidobí šestkrát novelizován, vychází nejenom z aktuálního legislativního vývoje, ale současně také z praktických zkušeností autorů. Některé části zákona, úzce propojené se zákonem o veřejných zakázkách, neumožňují jeho jednoznačný výklad.

   Zadavatelé, dodavatelé, jejich poradci a vůbec všichni ti, kdo jsou nuceni koncesní zákon aplikovat, naleznou v tomto komentáři vhodnou oporu, neboť u problémů, které při aplikaci zákona vznikají, autoři uvádějí vhodná východiska jejich řešení. Vedle právnicky vzdělané veřejnosti si praktických návodů a řešení v komentáři všimnou i uživatelé, kteří zajišťují organizační, technickou a administrativní část výběrových řízení.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem