Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

2Bobule, nevinně o víně podruhé

Ivan Černý
200 stran
Formát:190 x 200
Jazyk:Česky
Vazba:Pevná s přebalem lesklá
ISBN:9788087195055
Vydavatel:CARPE DIEM
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:299,- Kč
Sleva:17%
Ušetříte:50,80 Kč
Cena s DPH 10%:248,20

nevinně o víně

Kniha je doplněna bohatou obrazovou přílohou snímků z filmu.

    Ve francouzském šarmu a italské rozpustilosti se odehrává děj druhého dílu Bobulí, úspěšné komedie z vinařského prostředí. Taková je i kniha, v níž se opět setkáme se známými rošťáky. První prchá z dosahu hoteliérského páru, jemuž přivedl dceru Marii takříkajíc „do neštěstí“. Kde jinde by se měl skrýt než ve Višňové, kde jeho parťák našel sám sebe a kde se na dědově pozemku se snaží vyrobit jedinečné slámové víno?

   O silném vztahu ke Klárce ani nemluvě. V patách má mladý „Casanova“ nejen běsnící rodiče Marie, ale i najatého „likvidátora“, nešiku a smolaře. Situace graduje a všichni protagonisté se sejdou ve vesnici, aby tam mohl vyvrcholit hon na nezbedníka, který do svého nebetyčného maléru zase vtáhl kamaráda. Oba nakonec visí za špičky prstů nad propastí, symbolickou i skutečnou. Pád do ní je neodvratný, stejně jako následný pád obou mládenců do náručí svých vyvolených, který po náramném udobřování končí – jak jinak – veselkou.

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem