Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

NA VYTRVALOSTNÍ TRATI, KOMPLETNÍ ZDROJ INFORMACÍ O VYTRVALOSTNÍCH KONÍCH

Nancy S. Loving
232 stran
Formát:155 x 220
Jazyk:Česky
Vazba:Pevná bez přebalu matná
ISBN:9788072251360
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:380,90 Kč
Sleva:17%
Ušetříte:64,80 Kč
Cena s DPH 0%:316,10

V knize Na vytrvalostní trati - Kompletní zdroj informací o koních doktorka Lovingová, veterinářka, která se pravidelně účastní i rozhoduje na vytrvalostních soutěžích, na každé straně názorně dokládá, že "úspěch tkví v maličkostech".

   Srozumitelně vysvětluje vše, co jezdec potřebuje vědět - od výběru koně a koupě výstroje až po hodnocení fyzické zdatnosti a výživy. Jednotlivé kapitoly se věnují: - péči o kopyta sportovního koně - rozumné výživě - principům udržování kondice a filozofii tréninku - metodám hodnotícím fyzickou zdatnost - formování kondice pro určité terénní a klimatické podmínky - taktikám ochlazování během tréninku a soutěže - vyhodnocení metabolického zdraví a fyzického stavu Jste-li nezkušený distanční jezdec, je Na vytrvalostní trati nepostradatelnou literaturou, která zlepší vaše tréninkové i soutěžní dovednosti.

   Jesliže přemýšlíte o tom, že byste si vytrvalostní nebo soutěžní distanční ježdění vyzkoušeli, bude tato kniha jasně a bezpečně provázet na mnoha kilometrech jak vás, tak vaše koně.

Ukázky z publikace:

obsah  strana 26-27

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Doplňující obrázky:

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem