Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

MEZINÁRODNÍ OBCHOD S VÝBUŠNINAMI Z POHLEDU ČESKÉHO A EVROPSKÉHO PRÁVA

JUDr. Martin Neustupný
123 stran
Formát:145 x 210 mm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788072254408
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:ihned
Cena s DPH 0%:90,-

Publikace obsahuje popis a rozbor právní úpravy mezinárodního obchodu s výbušninami zejména z pohledu evropského a českého práva, se zaměřením na veřejnoprávní metody regulace této problematiky a s ohledem na všechny její dílčí aspekty, včetně historických souvislostí. Publikace obsahuje teoretické zařazení právní úpravy problematiky obchodu s výbušninami do kontextu práva mezinárodního obchodu a výklad nejdůležitějších právních norem mezinárodního, evropského i českého práva, regulujících tuto právní problematiku.

O autorovi:
 Autor je právník působící v oblasti bezpečnosti a bezpečnostní prevence. Dlouhodobě se zabývá metodikou a aplikací právních předpisů z oboru správního a trestního práva vztahujících se k problematice zbraní, střeliva, výbušnin a bezpečnostního materiálu. V rámci svého zaměření se podílel na legislativní tvorbě a vyhodnocování její aplikace v praxi. Zabýval se též výkonem státní kontroly u subjektů podnikajících ve výše uvedených oborech. V současné době se věnuje expertizní činnosti pro účely trestního a správního řízení v oblasti výbušnin a munice.

UKÁZKA Z PUBLIKACE:

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

Související knihy
Alternativní knihy

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem