Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

PŘÍBĚHY O ERIKOVI, KTERÉ PODLE VYPRÁVĚNÍ OČITÝCH SVĚDKŮ SEPSAL MAJOR SLICK

200 stran
Formát:150 x 210
Jazyk:Česky
Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:9788072253586
Vydavatel:MONTANEX, a.s.
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:110,- Kč
Sleva:40%
Ušetříte:44,- Kč
Cena s DPH 0%:66,-
Kniha obsahuje dva dějově samostatné westernové příběhy s jedním hlavním hrdinou – míšencem Erikem, kterého jeho otec vycvičil ke střeleckému mistrovství, a který po své indiánské matce, jejíž předkové byli tajemní Mušajítové, Strážci kmene, podědil některé jejich, dávno lidmi zapomenuté, schopnosti a vlastnosti pro přežití v nebezpečných situacích. Genetické vybavení po svých předcích ale také Erikovi přikazuje chránit ostatní před zlem, nespravedlností a nebezpečím, stejně krutě zlo potrestat a měnit osudy poctivých lidí k lepšímu. Bez získaných dovedností by se mu to ovšem nikdy nepodařilo… Český autor, znalý všech pravidel a zákonitostí, kterými se tento žánr musí řídit, se zde stylisticky pokouší navázat na neopakovatelnou romantiku, pro kterou byly tak oblíbené v bývalém Československu například Rodokapsy – samozřejmě modernější jazykovou formou a inteligentnější konstrukcí příběhů. Neměl ambice napsat literární skvost, ale pokud čtenář chce dobrodružný příběh s atypickým westernovým hrdinou i pravými pistolníky, bandity a střílením, z amerického i mexického pohraničí na počátku 20. století, který obsahuje i kriminální zápletku, polechtá na osrdí a vtáhne do děje také skutečné historické osoby z té doby – tak to všechno najde v této knize, u které se určitě pobaví.

PRVNÍ POŘÁDNÁ ČESKÁ KOVBOJKA OD DOB BOBA HURIKÁNA.

příběh 1. ZAČALO TO V ASCALONĚ

příběh 2. NAŠE OČI SE OBRACEJÍ K TOBĚ...

 

   Přijíždí jezdec, který ve zloduších na americko-mexické hranici budí hrůzu (často poslední pocit, který zažívají) a v ostatních naději a lásku - míšenec Erik, který po indiánské matce zdědil "tajemné" schopnosti a otci, proslulém pistolníkovi, chladnokrevnost v osudových okamžicích.

   Do Ascalony ho v prvním díle přivede dědictví po pěstounově bratrovi. Poprvé se ocitá na žhavě půdě drsného, divokého jihozápadu. Dosud neumí střílet, ale ovládá jiné zbraně, s jejichž pomocí odhalí a "vyřízne" skrytý nádor zla, ohrožující rozkvět a pohodu tohoto kraje, který si zamiluje. Kromě toho zažije osudová setkání, která ovlivní celý jeho další život, z něhož se stane legenda.

   V druhém díle již potkáváme skutečného pistolníka, který po koltu sice sahá sporadicky, ale vždy neomylně. Na cestě za tajemným posláním v městečku Loyotada musí zlikvidovat všehoschopnou tlupu obávaného bandity El Hermana, terorizujícího obyvatele kraje a vyřídit účty z minulosti.

 

Kniha vychází v limitovaném nákladu.

Ukázka z publikace:

 

 

Můžete napsat: as@montanex.cz
nebo volat: 737 286 944

 

 

 

 

 

 

Zařazeno do kategorií:
Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem