Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

PHOTOSHOP BAREVNÝ REŽIM LAB

Dan Margulis
384 stran
Formát:20x23 cm
Jazyk:česky
Vazba:brožovaná
ISBN:9788086815886
Vydavatel:Zoner Press
Odešleme:ihned
Cena před slevou:654,20 Kč
Sleva:15%
Ušetříte:98,10 Kč
Cena s DPH 10%:556,10

Na obálce této publikace jsou uvedana slova Scotta Kelbyho: „Tato kniha zcela zásadně změní váš přístup k tomu, jak dělat barevné korekce fotografií!

  • Řada uživatelů Photoshopu o možnosti práce v barevném režimu LAB neví. Někteří o LABu vědí, ale nepoužívají ho. A snad jenom malá skupina uživatelů Photoshopu režim LAB používá, většinou asi pouze při doostřování fotografií. Konečně – proč pracovat s obrázky v barevném prostoru, ve kterém je nelze použít ani pro tisk, ani pro web? Nechejte se zavést Danem Margulisem, jedním z nejuznávanějších odborníků na Photoshop do světa „jiných“ barev, do prostředí LAB.

  • Ohromná síla barevného prostoru LAB ve Photoshopu byla pro většinu uživatelů dlouho nedosažitelná, skrytá za oponou složitosti a nepochopení. Dan Margulis v této význačné, odbornou veřejností na celém světě vysoko hodnocené knize odhaluje veškerá tajemství LAB a předkládá vyčerpávající popis oblastí, v nichž tento barevný prostor vyniká. Kniha vás plně obeznámí s možnostmi použití LAB a předloží vám návrhy, jak jej můžete začlenit do svých pracovních postupů.

  • I když je použití LAB, a tím i tato kniha, doménou spíše pokročilých uživatelů Photoshopu, je kniha napsána přívětivým a srozumitelným jazykem. Dan Margulis neschovává věci za složité formulace, naopak: snaží se vykládat i náročné pasáže jazykem, který je pochopitelný i začínajícímu uživateli. Kniha ale není určena úplným začátečníkům, autor se nezdržuje vysvětlováním, jak používat běžné nástroje Photoshopu, nebo kde je dokonce hledat; tato publikace by určitě neměla být vaší první knihou o Photoshopu, kterou si přečtete.

  • Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

    Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem