Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

HODINU NEVÍŠ, SCÉNÁŘ K FILMU, KNIŽNÍ PŘEDLOHA A FOTOGRAFIE Z NATÁČENÍ

Dan Svátek, Miroslav Skačáni
Formát:178 x 250
Jazyk:Česky
Vazba:Pevná bez přebalu lesklá
ISBN:9788025122785
Vydavatel:CPress
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:124,40 Kč
Sleva:32%
Ušetříte:39,80 Kč
Cena s DPH 10%:84,60

Skladem 1ks se slevou

Strhující příběh nemocničního vraha s unikátními materiály z natáčení filmu. Scénář k filmu, knižní předloha a fotografie z natáčení.

   Kniha k filmu, který reaguje na nedávný skutečný případ nemocničních vražd, dramaticky líčí ne tak docela fiktivní příběh člověka, který ve skutečnosti dostal označení „heparinový vrah“. Co se odehrává v mysli mladíka, který páchá ty nejtěžší zločiny – několikanásobné vraždy a má přitom pocit, že vlastně koná dobrou věc?

   Co nutí nadějného a inteligentního adepta medicíny od základů změnit svůj pohled na svět a páchat na lidech zlo? Hrozná představa, když vraždí člověk, který je všem nápomocný, ochotný a obětavý i na úkor vlastního pohodlí Člověk, kterého dobře znáte, denně jej vídáte a máte ho vlastně docela rádi…

   Sledujte s námi příběh, tak, jak se mohl stát nebo se v budoucnu kdykoliv znova stát může. Nedávno medializovaný příběh „heparinového vraha“ nás zasáhl na citlivém místě. Ano, tohle se opravdu mohlo potkat kohokoliv z nás. Bestiální vrah nepáchal své nepochopitelné zločiny „někde ve světě“…tohle už se opravdu odehrálo hodně blízko!

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem