Vsechny Knihy.cz

HomeNovinkyVýprodejPomocLegislativaKontaktVyhledáváníAkceBezpečnost práce10 - ti denní výprodejVýrobky ze dřeva
TOPlist
Knihy - nabídka učebnic

MATURITA 2011 ČESKÝ JAZYK A LITERATURA, ZÁKLADNÍ ÚROVEŇ

92 stran
Formát:210 x 300
Jazyk:Česky
Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN:9788073581602
Vydavatel:Didaktis
Odešleme:Ihned
Cena před slevou:169,- Kč
Sleva:60%
Ušetříte:101,50 Kč
Cena s DPH 10%:67,50
Kniha reaguje na aktuální potřeby maturantů – jako jediný titul na českém knižním trhu se zabývá přípravou na státní maturitní zkoušku (předmět český jazyk a literatura – základní úroveň obtížnosti).

Přináší studentům a studentkám vyčerpávající informace o státní maturitní zkoušce z daného předmětu (obecné informace o zkoušce, průvodce jednotlivými částmi zkoušky (didaktický test, písemná práce, ústní zkouška).

Nabízíme komplexní rozbor oblastí učiva předmětu ČJL (a jejich procentuální zastoupení v didaktickém testu), ze kterých bude složen didaktický test, s nímž se studentky a studenti setkají u vlastní maturitní zkoušky. Tento rozbor zajistí přesně zacílenou přípravu na relevantní oblasti učiva.

Rozebíráme typy testových otázek a radíme, jak se na daný druh otázky nejlépe připravit, jak postupovat při odpovědi na daný druh otázky apod. Přinášíme tři cvičné didaktické testy, které vychází z podoby didaktických testů. Nabízíme jasné a přehledné schéma k interpretaci uměleckých i neuměleckých textů. Na základě našeho schématu se lehce připravíte na ústní část maturitní zkoušky. Schéma lze aplikovat na jakýkoliv umělecký text, tedy na jakoukoli knihu (odpověď, jak se připravit na ústní část maturitní zkoušky zde najdou všichni, a to bez ohledu na to, jaké knihy zařadili do žákovského seznamu literatury).

Zjistíte tak, jaké informace je vhodné si ke každé knize ze žákovského seznamu četby připravit, abyste u maturity uspěli a nebyli zaskočeni žádnou otázkou. Schéma se vztahuje i na neumělecké texty; práce s otázkami vyplývajících z neuměleckých textů představuje polovinu maturitní zkoušky. Díky naší knize budete vědět vše – jaké texty se mohou u zkoušky vyskytnout, jaké typy otázek budou na základě textů položeny, jak si připravit strukturu odpovědí na otázky atd. Ke každé části maturitní zkoušky přinášíme praktické tipy a rady, které vám pomohou u zkoušky uspět.

Zařazeno do kategorií:

Sháníte odbornou literaturu, učebnice? Právo, ekonomika, management, technika, účetnictví, veřejná správa a další? Neváhejte, volejte naši HORKOU LINKU 599 505 519

Platba v hotovosti při dodání zbožíPlatba v hotovosti při osobním odběruPlatba převodním příkazem